Kalendář s příběhem a pro dobrou věc

Nástěnný kalendář pro rok 2018 ukazuje konkrétní životní příběhy, jichž se Arcidiecézní charita Praha svou pomocí dotýká. Jsou to příběhy obyčejných lidí, kteří žijí mezi námi a kteří potřebují nebo v určitém období potřebovali naši pomoc, přijetí a lásku.

Každý rok pomůžeme více než 50 tisícům lidí, kteří se ocitají v nouzi. V kalendáři jsme chtěli ukázat příběhy některých z nich.

Kalendář vznikl pro podporu služeb Charity. Koupí kalendáře nebo jednorázovým finančním darem nám pomůžete vytvořit více příběhů se šťastným koncem.

Poděkování za spolupráci

Grafik: Jan Kačer

Autoři fotografií: Aleš Masner, Bernadeta Pavlíková (září, prosinec)

Za spolupráci dále děkujeme: Farní charitě Příbram, Farní charitě Beroun, Farní charitě Praha 1-Nové Město, Farní charitě Neratovice, Farní charitě Starý Knín, kolegům ze služeb Arcidiecézní charity Praha: Domov se zvláštním režimem, Poradna Magdala, Azylový dům sv. Terezie, program Adopce na dálku® a především všem klientům, dobrovolníkům a pracovníkům Charity, kteří souhlasili s tím stát se tváří našeho kalendáře.

Příběhy z kalendáře

Chci pomoci